GİRESUN / BULANCAK - Erdoğan Emekli Başkomiser Galip Güngör Ortaokulu

Kas

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün ışığında memleketimizi aydınlatan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü anma günü okulumuzda düzenlenen törenle gerçekleşti.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim  Cumhuriye Bayramı coşkuyla kutlandı.

Ekm

Cumhuriyetimizin coşkusu her sene olduğu gibi bu senede okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

Hazreti Muhammed'in dünyaya teşrifi dolayısıyla rebiyülevvel ayının 12'nci günü idrak edilen Mevlit Kandili okulumzda muhteşem bir programla kutlandı.

Okukumuzda kermes düzenlendi.

Nis

23 Nisan 1920'de Türkiye Büyük Millet Meclisi kurulmuştur. 23 Nisan 1924'te bayram olarak kutlanmasına karar verilmiştir.23 Nisan 1929'da ATATÜRK bayramı çocuklara armağan etmiştir.

"Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz." M.Kemal ATATÜRK