T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GİRESUN / BULANCAK - Erdoğan Emekli Başkomiser Galip Güngör Ortaokulu

Erdoğan Emekli Başkomiser Galip Güngör Ortaokulu

Telefon
0 454 334 90 34
Belgegeçer
0
WEB
https://erdoganortaokulu.meb.k12.tr
Adres
Erdoğan Köyü Bulancak/GİRESUN
Vizyon
“Türkiye için insan yetiştiriyoruz.”
Misyon
”Kendine güvenen ve bilgiye ulaşma yollarını bilen, 21.Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bireyler yetiştirmek.”
Başarılar
Atletizmde İl genelinde yapılan sportif yarımada öğrencilerimiz 2 altın 1 gümüş 1 bronz madalya almıştır. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına yazmış olduğu Engellilere Destek Projesi kapsamında okulumuza 15 ad. bilgisayar kazandırılmıştır. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı içerisinde Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı "Temiz Okul Sağlıklı Okul" Projesi kapsamında BEYAZ BAYRAK almıştır. 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde Beslenme Dostu Okul projesine kabul edilmiştir. AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞININ ENGELLİLERE DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA (EDES) Daha Fazla Teknoloji Daha Az Engel Projesi Kurumumuz tarafından yazılmış olup projemiz kabul edilmiştir ve başarılı bir şekilde hedef bölgemizde uygulanarak sonuçlandırılmıştır TÜBİTAK - 1003 Öncelikli Alanlar AR-GE projemiz (konu başlığı boşanma) 1. aşama kabul edilmiş olup Türkiye genelinde 17 proje arasına girmiştir. 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışma Başvuruları devam etmektedir. Okulumuz 2020 yılı içerisinde "Okulumuz Temiz" belgesi" almaya hak kazanmıştır. eTwinning projesi (matematik her yerde) 2020-2021 yılında başarılı bir şekilde uygulanmaktadır.
Öğretmen :9
Öğrenci :31
Kütüphane Kitap Sayısı :354
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08:00-17:00
Isınma
Kaloriferli
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
ingilizce
Ulaşım
Belediye Otobüsü ve dolmuşlarla sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
İlkokul-Ortaokul 5 araçla 45 öğrenci taşımalı olarak eğitim öğretime devam etmektedir.
Yerleşim Yeri
Erdoğan Köyü Merkez
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Giresun iline 24 km.,Bulancak ilçesine 9 km.mesafededir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
13 Atletizm lisanslı öğrencimiz vardır. Okulumuz bahçesinde aynı anda futbol, voleybol, basketbol oynama imkanı vardır. Atletizmde İl genelinde yapılan sportif yarımada öğrencilerimiz 5 altın 4 gümüş 1 bronz madalya almıştır.
Bilimsel Etkinlikler
TÜRKİYE BİLİMSEL ve TEKNOLOJİK ARAŞTIRMA KURUMU Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına Fen Bilimleri alanında ve tübitak 1003 başvuru yapılmıştır. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına yazmış olduğu Engellilere Destek Projesi kapsamında okulumuza 15 ad. bilgisayar kazandırılmıştır. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı içerisinde Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı "Temiz Okul Sağlıklı Okul" Projesi kapsamında BEYAZ BAYRAK almıştır. 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde Beslenme Dostu Okul projesine kabul edilmiştir. AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞININ ENGELLİLERE DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA (EDES) Daha Fazla Teknoloji Daha Az Engel Projesi Kurumumuz tarafından yazılmış olup projemiz kabul edilmiştir ve başarılı bir şekilde hedef bölgemizde uygulanarak sonuçlandırılmıştır TÜBİTAK - 1003 Öncelikli Alanlar AR-GE projemiz (konu başlığı boşanma) 1. aşama kabul edilmiş olup Türkiye genelinde 17 proje arasına girmiştir. 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışma Başvuruları devam etmektedir. Okulumuz 2020 yılı içerisinde "Okulumuz Temiz" belgesi" almaya hak kazanmıştır. eTwinning projesi (matematik her yerde) 2020-2021 yılında başarılı bir şekilde uygulanmaktadır. TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ YAPILMAKTADIR.
Proje Çalışmaları
Japonya Büyükelçiliğinin açmış olduğu proje çağrısına başvuru yapılmış olup; Sağlık Evimiz Projesi yazılmış fakat kabul edilmemiştir. Atletizmde İl genelinde yapılan sportif yarımada öğrencilerimiz 2 altın 1 gümüş 1 bronz madalya almıştır. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına yazmış olduğu Engellilere Destek Projesi kapsamında okulumuza 15 ad. bilgisayar kazandırılmıştır. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı içerisinde Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı "Temiz Okul Sağlıklı Okul" Projesi kapsamında BEYAZ BAYRAK almıştır. 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde Beslenme Dostu Okul projesine kabul edilmiştir. AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞININ ENGELLİLERE DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA (EDES) Daha Fazla Teknoloji Daha Az Engel Projesi Kurumumuz tarafından yazılmış olup projemiz kabul edilmiştir ve başarılı bir şekilde hedef bölgemizde uygulanarak sonuçlandırılmıştır TÜBİTAK - 1003 Öncelikli Alanlar AR-GE projemiz (konu başlığı boşanma) 1. aşama kabul edilmiş olup Türkiye genelinde 17 proje arasına girmiştir. 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışma Başvuruları devam etmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
eTwinning projesi (matematik her yerde) 2020-2021 yılında başarılı bir şekilde uygulanmaktadır.
Diğer Hususlar
Okulumuzda her yıl en az iki halk eğitim kursu açılmaktadır. Bilgisayar Kursu Okuma yazma Kursu Kesme Çiçek Yetiştiriciliği Kursu Kur-an Kursu bunlardan bazılarıdır.
Yazdır